11 Aralık 2010 Cumartesi

Big Chefs sen ne güzelmişsin

Geçen gün Etiler Big Chefs'de kahvaltı etmeye gittik.

Eski Paul ün yerini almışlar kendilerine çok güzel bir yer yapmışlar. Girişte bir kaç kanepe, kendi zeytinyağlarının , birkaç yemek kitabının sunulduğu bir alan ve fonda dev gibi bir mutfak ile karışılıyor sizi Etiler Big Chefs.

Etrafı pek inceleyemeden yerimize oturduk ve "Kavurlamlı yumurta", "Scrambled eggs" ve "Bruchetta kahvaltı" istedik. Yumurtalar mükemmeldi, çay çok lezzetli ve tazeydi, minik ekmekler sıcak geldi ve çok lezizlerdi. Üstünde BigChefs yazan zeytinyağlarının tadı inanılmazdı zeytin yağlar ayrıca da satılıyor sanırız ancak (nedense) sormadan çıktık.

Bruchettayı pek beğenmedik açıkçası, belki de peyniri bizim beklediğimiz gibi olmadığı için beğenmemişizdir ancak sonradan yediğimiz tatlı ve kahveler ile kalbimizde ayrı bir yer edindi BigChefs =)

Kavurmalı omlet - Bruchetta - Sakızlı krem brule milföy

Sakızlı Krem Brulee Milföy , yanında San Fransisco Steamer (Milk tarafından gasp edildi) ve Cafe Melange mükemmel bir kahfaltı bitişi, gün başlangıcı oldu.

İçtiğim en güzel kahvelerden biri : San Fransisco Steamer

Menüsü kocaman olan bu yeri tek seferde bitirmeyiz muhtemelen, yakın bir zamanda yemekleri de "sizin" için deneyip yorumlarımızı yaparız gibime geliyor.

not: o kadar çok ve güzel görünen kokteyl vardı ki sarhoş olmamak elde olmayacak =)

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Bootes au lait. Design by Wpthemedesigner. Converted To Blogger Template By Anshul Tested by Blogger Templates.
Site Meter